Nieuwe Innovatie / WimTec REMOTE Tablet

Exploitanten, bouwtechnici en installateurs profiteren van een enorme tijdsbesparing en gebruiksgemak. Of het nu gaat om een ​​douche, een bad, een wastafel, een keuken, een toilet of een urinoir in nieuwe of bestaande gebouwen. Met de nieuwe ‘WimTec REMOTE’ kunnen alle functionele instellingen worden ingevoerd en vastgelegd voor alle tappunten en armaturen die aangesloten zijn.

Leverbaar vanaf 1 april 2019

Stel de exacte waarde in

Met ‘WimTec REMOTE’ kunnen de verantwoordelijke bouwingenieurs de parameters van alle functies nauwkeurig instellen, besturen, vastleggen en uitlezen. “De instellingen, waaronder bijvoorbeeld de waarden van de optisch elektronische ‘WimTec HyPlus’ armaturen kunnen worden opgeslagen en gemakkelijk worden overgedragen naar andere identieke tappunten”, zegt managing partner Günter Dülk. De verbinding tussen ‘WimTec REMOTE’ en de verschillende armaturen wordt gemaakt door infrarood. Dit is absoluut veilig en tegelijkertijd energiebesparend.

Volledige controle

Voor het dokumenteren heeft ‘WimTec REMOTE’ een exportfunctie waarmee alle data en instellingen als PDF-bestand kunnen worden opgeslagen. De gegevensuitwisseling vindt plaats via de geïntegreerde microSD-kaart of via WIFI in een beschermd gebied op de website: my.wimtec.com.

Functies controle door een tik

Het activeren van de functies is ook kinderspel: de onderhoudsstop (cleaningstop) of een testspoeling kan met ‘WimTec REMOTE’ met één vinger worden geactiveerd. “Bovendien kan de ‘automatische hygiene spoeling’ eenvoudig dagelijks worden gedefinieerd (bijvoorbeeld van 22.00 uur tot 06.00 uur), zodat deze niet wordt ingeschakeld in bedrijven, gezondheidszorg, sportinstelling, hotel, theater of ander soort gelijk openbaar gebouw tijdens de nacht”, zegt Günter Dülk.


WIMTEC Sanitärprodukte GmbH