UNIEK: WimTec Wastafeloplossingen standaard en op maat.

Het nieuwe WimTec Wastafel assortment uit ‘Composiet” nu verkrijgbaar in witte ‘glans’ of ‘matte’ afwerking. In standaard maten of eventueel op maat gemaakt. WimTec biedt een complete wastafeloplossing voor openbare toiletruimte, maar ook voor de particuliere woningbouw. Met de bekende WimTec elektronische wastafelkranen voor enkele, dubbele en serie-wastafels.
Past niet, bestaat niet. “Of het nu gaat om nis- of hoekmontage, WimTec wastafels zijn op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig en kunnen flexibel worden ontworpen volgens de wensen van de klant”, zegt directeur Günter Dülk. Verschillende wastafels van rond tot hoekig met 4 verschillende wastafel vormen en zij-afwerkingen in open of gesloten uitvoering. Talloze individuele ontwerpvarianten zijn mogelijk.
Bovendien maakt het materiaal indruk met zijn speciale eigenschappen. Het oppervlaktemateriaal is gemaakt van hoogwaardige en slijtvaste composieten zonder voegen en vuilranden. Mineraal gieten is bijzonder hygiënisch dankzij de hoogglans en niet-poreuze oppervlaktecoating. Solid Surface overtuigt met een hoge weerstand en een porie-vrije matte afwerking, welke de wastafels een warme uitstraling en een prettig gevoel geven.
Samen met de installatie-elementen van WimTec vormen de wastafels een complete oplossing voor de wasruimte, die dankzij zijn flexibiliteit ideaal is voor een optisch elektronische WimTec kraan.